COMMUNICATIE & EVENTS

Events

SANDRA DE JONGCOMMUNICATIE & EVENTS is in te huren als eventmanager, eventcoördinator, projectleider of gastvrouw.

Eventmanager

SANDRA DE JONGCOMMUNICATIE & EVENTS neemt u de organisatie van een evenement van A tot Z uit handen. Hierbij worden alle aspecten die komen kijken bij een evenement uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het uitnodigingstraject, programmering, locatie, aankleding, catering, techniek, opstellen draaiboeken etc. Lees verder​

Projectleider

Wilt u met uw eigen team een evenement organiseren? En heeft u een projectleider nodig die verantwoordelijk is voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van het evenement? Dit kan SANDRA DE JONGCOMMUNICATIE & EVENTS voor u verzorgen. Samen met uw team zorg ik ervoor dat op alle vlakken het evenement tot in detail en met hoge kwaliteit wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Eventcoördinator

Heeft u zelf uw evenement georganiseerd? Maar wilt u op de dag zelf genieten, niet bezig zijn met het draaiboek en u volledig kunnen richten op het doel van de dag? SANDRA DE JONGCOMMUNICATIE & EVENTS ontzorgt u hier graag bij. Ik neem u het volledige draaiboek uit handen en zorg dat u zich gast voelt op uw eigen evenement.

Gastvrouw

SANDRA DE JONGCOMMUNICATIE & EVENTS weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw gasten of een gastvrije en professionele manier te ontvangen. Om ze het gevoel te geven welkom te zijn. Graag ontvangt SANDRA DE JONGCOMMUNICATIE & EVENTS voor u uw gasten op uw evenement.

An event is not over until everyone is tired of talking about it