COMMUNICATIE & EVENTS

Wie is Sandra?

Achter SANDRA DE JONGCOMMUNICATIE & EVENTS zit Sandra de Jong. Ik heb 16 jaar bij de Rabobank gewerkt, waarvan ruim 10 jaar op de afdeling Marketing & Communicatie in diverse rollen zoals marketeer, communicatieadviseur en marketingcommunicatieadviseur.

De laatste 6 jaar bij Rabobank Regio Den Haag heb ik de functie van communicatieadviseur gecombineerd met die van eventmanager. Naast het opzetten en uitvoeren van diverse (marketing)communicatie campagnes heb ik tijdens deze jaren mooie evenementen mogen organiseren, zoals o.a. de Rabobank Hockey World Cup 2014, het Ondernemersplein Den Haag en de campagne rondom leren omgaan met geld.

Toen in 2015 mijn baan is komen te vervallen, heb ik deze kans aangegrepen om te starten als zelfstandige in communicatie & events.
Hierdoor ben ik onafhankelijk en flexibel inzetbaar voor jouw communicatie & evenement. Ik kan ondersteuning bieden door (tijdelijk) deel uit te maken van jullie team, maar kan ook de volledige coördinatie op mij nemen.

(Oud) collega’s en samenwerkingspartners zeggen over mij:

"Sandra is voortvarend en recht door zee, heeft oog voor details, is krachtig in organiseren en communiceren en is toegankelijk en enthousiast. Indien nodig is zij hands-on en ze zorg voor rust, overzicht, betrokkenheid en focus binnen een projectteam".

Sandra als persoon

Ik hou van gezelligheid, ben dol op een goede thriller en breng graag een bezoek aan de schouwburg. Als vrijwilliger ben ik actief als bestuurslid communicatie bij Stichting Sintvoorieder1 en kook elke maand een avond voor de bewoners met een verstandelijke beperking van een locatie van Middin.